Kom jij ons team versterken?

BEN JIJ hét eerste aanspreekpunt voor onze gasten? 

Vind jij het leuk om de dag van onze gasten op en top te laten verlopen?

Onze Front Office / Reserveringsmedewerkers zijn het eerste aanspreekpunt van onze gasten, zowel aan de telefoon als bij de entree van de thermen en van ons hotel. Een hartelijk welkom, vriendelijk in- en uitchecken en het verschaffen van de juiste informatie en service vinden wij als uiting van gastvrijheid dan ook heel belangrijk.

Ben jij een op en top gastvrouw/gastheer, representatief en commercieel? Weet jij te allen tijde ontspannen en attent te blijven, ook bij grote drukte of als er iets onverwachts gebeurt? Wil jij onderdeel zijn van een team dat onze gasten een onvergetelijke, heerlijke dag bezorgt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het dienstverband wordt aangegaan op basis van een oproepcontract.

Ben je

  • in het bezit van een diploma HHO, HTRO of MBO4 Receptioniste/telefoniste
  • representatief, commercieel, servicegericht en stressbestendig
  • communicatief sterk 
  • flexibel en beschikbaar op wisselende dagen, zowel overdag als in de avonden, in weekenden, vakanties én op feestdagen
  • Wil je een veelzijdige baan waarin je zorgt dat onze gasten een extra fijne dag hebben in een onberispelijk wellnessresort? En ben je op zoek naar een leukere bijbaan dan verkoopmedewerker, kassamedewerker of vakkenvuller? 

Vul onderstaand formulier in, ook als je per direct of in het weekend beschikbaar bent. Dan bellen we je snel met een voorstel voor een wel heel relaxte (bij)baan!