WERKEN BIJ THERMEN BUSSLOO

Alleen onze gasten hebben het nóg relaxter!

1
2
3

Over Thermen Bussloo

Na zeven jaar voorbereiding openden Hans en Ineke Dolman op 28 september 2006 Thermen Bussloo. Hiermee werd hun droom vervuld: een luxe wellnessresort op een prachtige locatie, waar kwaliteit en liefdevolle aandacht voor de gast centraal staan. Inmiddels is Thermen Bussloo uitgegroeid tot een van de mooiste en meest exclusieve wellnessresorts van Nederland. 

Over Thermen Bussloo

Thermen Bussloo ligt aan het meer van Bussloo (nabij Apeldoorn), temidden van weilanden en bossen. Het resort bestaat uit meer dan 15 verschillende (unieke) sauna’s, rustruimtes en aantal restaurants. Het naastgelegen hotel beschikt over 73 kamers, vergaderzalen en een eigen restaurant - restaurant Intens. 

Over Thermen Bussloo

In januari 2017 werd de familie Dolman ook eigenaar van Thermen Soesterberg. Dit resort ligt in een bosrijke omgeving middenin Nederland. En het familiebedrijf blijft in ontwikkeling. In maart 2019 werd ook Thermen Bad Nieuweschans (voorheen Fontana Resort Bad Nieuweschans) aan de wellnessfamilie toegevoegd en op 1 mei 2019 opende de vierde vestiging haar deuren, Thermen Berendonck. Dit wellnessresort ligt in een prachtig natuurgebied nabij Wijchen en is gebouwd in stijl van 1001-nacht. 

Werken bij Thermen Bussloo

Steeds meer gasten vinden de weg naar wellnessresort Thermen Bussloo. En al onze gasten willen we een onvergetelijke en ontspannen wellnessbelevenis bieden. Zonder jou kunnen we dat niet realiseren. Ben je benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om te werken in het mooiste wellnessresort van Nederland? Dan ben je hier op de juiste plek!

QWR Academy

Wij geloven in de kracht van persoonlijke ontwikkeling. Daarom hebben we de QWR Academy opgericht. Binnen deze academy stimuleren wij, onder andere via trainingen, dat onze medewerkers op een plek werken waar ze het beste uit zichzelf weten te halen. 

Collegialiteit

Onze medewerkers werken allemaal met enthousiasme en passie om onze gasten zo optimaal mogelijk te laten genieten. Dat gebeurt 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Een goede samenwerking, collegialiteit en een prettige onderlinge sfeer tussen de verschillende afdelingen is dan ook de sleutel van het succes van Thermen Bussloo. 

Kwaliteit

Thermen Bussloo streeft in alles en te allen tijde naar de hoogste kwaliteit. Top gastvriendelijkheid, de veelal unieke faciliteiten, de wellnessbehandelingen, het horeca-aanbod, de hygiëne en techniek. In het contact met onze gasten willen we optimale service verlenen. Onze medewerkers van de verschillende afdelingen spelen hierin een zeer belangrijke rol. Zij zijn immers ons visitekaartje.