WERKEN BIJ THERMEN BUSSLOO

Alleen onze gasten hebben het nóg relaxter!

1
2
3

Over Thermen Bussloo

Beleef wereldse wellness, ontdek Thermen Bussloo. We vertellen het onze gasten al sinds wij ons wellnessresort openden in 2006. De droom van Hans en Ineke Dolman werd toen werkelijkheid en groeide uit tot familiebedrijf Quality Wellnessresorts. Inmiddels is Thermen Bussloo een van de mooiste en exclusiefste wellnessresorts van Nederland. 

Over Thermen Bussloo

Hier - aan het meer van Bussloo, vlakbij Apeldoorn en tussen weilanden en bossen - nemen wij onze gasten mee in authentieke sauna rituelen en wellness belevenissen van ver. Unieke sauna’s en baden, verrassende restaurants en puur wellnessfood, heerlijke behandelingen… Samen een bron van ontspanning, energie en grenzeloos genieten.

Over Thermen Bussloo

Grenzeloos genieten, dat doen onze gasten ook in onze andere Quality wellnessresorts. Thermen Soesterberg, omringd door groen en geïnspireerd door de natuur. Thermen Bad Nieuweschans waar onze gasten uren kuren in het heilzame water uit eigen bron. En onze allernieuwste locatie: de Duizend-en-een-nacht wellnessdroom in Thermen Berendonck.

Werken bij Thermen Bussloo

Wellness en werken, dat is nog ’s een goede combinatie. Waar anders zie je zoveel ontspannen en blije gezichten tijdens je werkdag? Inderdaad, alleen bij Thermen Bussloo.
Alle reden om snel onze vacatures te bekijken. Wie weet ga jij straks aan de slag in ons prachtige wellnessresort en zorg jij voor blije gezichten!

QWR Academy

Bij Thermen Bussloo haal je het beste uit jezelf. Want jouw persoonlijke ontwikkeling krijgt bij ons alle aandacht en ruimte. Zo is er onze QWR Academy. Met onder meer trainingen en cursussen houden we jou en je loopbaan binnen QWR in beweging.

Samenwerken

Onvergetelijke wellness ervaringen maak je samen. Dat weet iedereen binnen Thermen Bussloo. En daarom zijn we zo goed in samenwerken. Sterker nog: we zijn er gek op. Want we weten óók dat onze collegialiteit en fijne sfeer hét geheim is achter het succes van ons wellnessresort. 

Kwaliteit

Gastvriendelijk en gastvrij, unieke sauna’s, baden en restaurants, wellnessbehandelingen om van te dromen, hoge hygiëne en uitmuntende techniek. In alles gaan we voor het beste, de hoogste kwaliteit. Ook dat doen we samen, elke medewerker vanuit zijn of haar eigen belangrijke rol.